lørdag, desember 06, 2014

På lemen




På nordre lemen heng det skinker
Store og tunge skinker
Salte skinker, røykte skinker
Saftige skinker
Speka på Eskelandsvis
og skal glede Eskelandsganar på nyåret ein gong. 

Tenk at Gissen og Gossen vert så flott mat! 
Og at dette huset skulle få oppleve å ha spekeskinker
hengande på lemen på ny. Det er fint det! 

2 kommentarer:

  1. De så gode ut de spekeskinkene. Jeg kjøper to slakt av lam hver høst og det lukter godt av fenalår og pinnekjøtt når jeg er oppe for å hente mer julepynt. Gøy å lage maten selv og gjerne etter gamle familieoppskrifter. Fint desemberlys også. Her er det over en måned til vi ser sola igjen.
    Hilsen Camilla i Harstad

    SvarSlett
  2. Så flott ting å gjere. Å lage til pinnekjøtt og fenalår sjølv. Eg har nokre naboar som i alle fall lagar pinnekjøt kvart år. Ein fin tradisjon og ekstra kjekt å servere det til jul. :-)

    SvarSlett

Kjekt om du legg frå deg nokre ord!